Aflevering 24: Ambush Hunters

Beschrijving van de aflevering:

Reis mee van de weelderige Serengeti naar de verzengende woestijnen van Namibië en ontdek de geheimen van Afrika's sluwste hinderlaagjagers, die een strategische mix van camouflage, geduld en precisie gebruiken om hun prooi in een fractie van een seconde aan te vallen. Van de dodelijke steenvis die in de schaduw op zijn prooi wacht, tot de giftige cobra die het nest van een wevervogel in sluipt en de razendsnelle luipaard: dit zijn Afrika's machtigste meesters van de hinderlaag.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Predators

Beschrijving:

De sterkste prooidieren in het dierenrijk zijn meedogenloze jagers. Ze hebben een geweldig jachtinstinct en zijn in staat hun slachtoffers snel uit te schakelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905