Actors in season:

Ali Cook, Lucy Hale, Lee Byford, Perry Jaques, Douggie McMeekin

Directors of season:

Toby MacDonald (director), Lizzie Rusbridger (producer)

Seizoen 1

01
Ragdoll - serie 1, aflevering 1
Aflevering 1: serie 1, aflevering 1

Rechercheurs van de Londense politie onderzoeken de zaak van de Ragdoll Killer, een moordenaar die zes mensen heeft vermoord en hun lichamen aan elkaar heeft genaaid in de vorm van een groteske lappen...

Lees meer
02
Ragdoll - serie 1, aflevering 2
Aflevering 2: serie 1, aflevering 2

Zes mensen zijn vermoord en aan elkaar genaaid in de vorm van een gruwelijke lappenpop. Terwijl de rechercheurs de zaak onderzoeken, begint de moordenaar hen te tarten.

Lees meer
03
Ragdoll - Serie 1, aflevering 3
Aflevering 3: Serie 1, aflevering 3

Het gedrag van Rose roept vragen op bij Edmunds. Omdat de moordenaar hen een stap voor is, loopt Baxters plan mis en moeten ze toekijken hoe de gruwelijke plannen van de moordenaar zich ontvouwen.

Lees meer
04
Ragdoll - Serie 1, aflevering 4
Aflevering 4: Serie 1, aflevering 4

Rose en Baxter proberen de moordenaar te slim af te zijn met een onorthodox plan. Als Edmunds onderzoek doet naar Rose, wordt ze geconfronteerd met haar eigen verleden.

Lees meer
05
Ragdoll - Serie 1, aflevering 5
Aflevering 5: Serie 1, aflevering 5

Rose en de moordenaar cirkelen om elkaar heen. Baxter gaat terug naar het begin om de dader op te sporen, terwijl Edmunds vermoedens heeft die haar op het juiste spoor zetten, maar tegelijkertijd ook ...

Lees meer
06
Ragdoll - Serie 1, aflevering 6
Aflevering 6: Serie 1, aflevering 6

Rose is gedwongen zijn keuzes onder ogen te zien. Baxter en Edmunds staan voor een moeilijke beslissing als de naam van Rose de laatste op de lijst wordt.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
BBC
Ragdoll

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905