Seizoen 1

01
Rewind The '90s - The Decade's Greatest Rivalries
Aflevering 1: The Decade's Greatest Rivalries

In de jaren 90 waren de roddelbladen in opkomst. Zij waren altijd op zoek naar schandalen, zoals scheidingen, kunstschaatssters, ruziënde rappers, boybands en zelfs een impeachment.

Lees meer
02
Rewind The '90s - Comedy Rebellion
Aflevering 2: Comedy Rebellion

In de jaren 90 vonden er grote culturele veranderingen plaats, en komieken liepen voorop. Van animatieseries tot een sitcom die nergens over ging, alle regels werden overboord gegooid.

Lees meer
03
Rewind The '90s - Teenage Dreams
Aflevering 3: Teenage Dreams

Een kleurrijke generatie tieners heeft een blijvende impact op het decennium. TRL wordt razend populair, Scream vindt een genre opnieuw uit en House Party zet iedereen aan het dansen.

Lees meer
04
Rewind The '90s - Future Shock
Aflevering 4: Future Shock

De Koude Oorlog liep ten einde en er kwam een internationaal ruimtestation. Daarmee kwamen een aantal voorspellingen uit.

Lees meer
05
Rewind The '90s - Mass Appeal
Aflevering 5: Mass Appeal

Van Beanie Baby’s tot de toverwereld van Harry Potter, van Must See TV tot pakkende slogans, rages speelden een grote rol in de jaren 90.

Lees meer
06
Rewind The '90s - What Is Love?
Aflevering 6: What Is Love?

De band van Beavis en Butt-Head, kinderen met hun elektronische huisdieren en Pedro Zamora met HIV. RuPaul leerde ons om van onszelf te houden.

Lees meer
07
Rewind The '90s - The Rise of the Internet
Aflevering 7: The Rise of the Internet

In de jaren 90 van de vorige eeuw werden baanbrekende technologieën steeds algemener, waardoor alles anders werd. Sindsdien worstelt de mensheid met de macht van het wereldwijde web.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
Rewind The '90s

Beschrijving:

Een verhelderende verzameling van de meest toonaangevende momenten van de jaren ’90.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905