Over de film

Jaar: 2015
LIONSGATE+
Ronaldo

Beschrijving:

Dit is de eerste officiële film over een van de beste voetballers die de wereld ooit gekend heeft, met exclusieve privébeelden die zijn gefilmd over een periode van 14 maanden. Voor het allereerst zien we in deze ontroerende en fascinerende documentaire een heel persoonlijk en uniek portret van deze sporter, vader, familieman en vriend. Door middel van diepgaande interviews, schitterende voetbalbeelden en nog nooit eerder vertoond archiefmateriaal biedt deze film een bijzondere blik op de loopbaan en het privéleven van drievoudig winnaar van de Gouden Bal Cristiano Ronaldo, op het toppunt van z'n carrière. ‘Ronaldo’, van de makers van ‘Senna’ and ‘Amy’, laat de kijker van dichtbij zien hoe het is om een icoon te zijn in de stormachtige wereld van het voetbal.

Show more Show less

Regisseurs:

Anthony Wonke, James Gay-Rees

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905