Actors in season:

Zoe Saldana, Patrick J. Adams, Jason Isaacs, Carole Bouquet, Christina Cole

Directors of season:

Agnieszka Holland, Joshua D. Maurer

Seizoen 1

01
Rosemary's Baby - Part 1
Aflevering 1: Part 1

Rosemary (Zoe Saldana) en Guy (Patrick J. Adams) beginnen een nieuw leven in Parijs, waar een goede daad tot een vriendschap leidt met een rijk en machtig koppel dat mogelijk een duister geheim verber...

Lees meer
02
Rosemary's Baby - Part 2
Aflevering 2: Part 2

Geplaagd door angst en ziektes, wordt Rosemary (Zoe Saldana) telkens wantrouwender dat haar man en buren andere plannen hebben voor haar ongeboren zoon.

Lees meer

Over de serie

Genres: Thriller
Jaar: 2014
LIONSGATE+
Rosemary's Baby

Beschrijving:

Rosemary's Baby' is gebaseerd op de bestseller van Ira Levin en gaat over een jong, getrouwd koppel dat naar Parijs verhuist in de hoop hun verleden achter zich te laten. Na een reeks ongelukkige gebeurtenissen krijgen Rosemary en Guy Woodhouse een aanbod dat ze niet kunnen weigeren, een appartement op het meest prestigieuze adres in de stad. Al snel beseffen ze dat het gepaard gaat met een akelig verleden en een onmeetbare prijs.

Acteurs:

Zoe Saldana, Patrick J. Adams, Jason Isaacs, Carole Bouquet, Christina Cole

Rating:

16+

Regisseurs:

Agnieszka Holland, Joshua D. Maurer

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905