Aflevering 1: Fenomenale Vrouwen

Beschrijving van de aflevering:

Twee jaar nadat haar eerste boek geen succes bleek bij critici en fans, begint Ella McFair aan haar eerste werkdag bij HotTeaDigest.com, een roddelwebsite die ze vroeger te min had gevonden. Ze schakelt de hulp in van haar vriendinnen Whitney Greene en Renee Ross voor haar eerste opdracht, een stuk over het bekende Legends-feest. Aan de andere kant van de stad krijgt Ella’s vriendin Sondi Wright ruzie met haar vriend Matthew wanneer ze een grens overschrijdt bij het opvoeden van zijn zesjarige dochter.

Actors in episode:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Tosin Morohunfola, Stephen Bishop

Directors of episode:

Leigh Davenport

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
Run The World

Beschrijving:

Run the World is een serie van acht afleveringen van een half uur die het verhaal vertellen van een groep zwarte vrouwen – levendige, loyale beste vriendinnen – die werkt, woont en plezier maakt in Harlem, en streeft naar wereldoverheersing. Het is een onbeschaamde vrouwelijke serie over benijdenswaardige vriendschap en over niet alleen overleven, maar samen floreren.

Acteurs:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Tosin Morohunfola, Stephen Bishop

Rating:

16+

Regisseurs:

Leigh Davenport

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905