Aflevering 3: Wat een Co-inky-dick

Beschrijving van de aflevering:

Ella viert met tegenzin haar 32e verjaardag, waarbij ze exen tegenkomt die nieuwe vragen oproepen over de toekomst van haar relatie. Tijdens een filmpromotie wordt Ella geconfronteerd door een actrice die een ander perspectief heeft op ouder worden. Renee streeft naar een promotie op haar werk. Sondi en Matthew overwegen wat de gevolgen zouden zijn als ze hun relatie bekend zouden maken. Whitney probeert zichzelf af te leiden van haar zenuwen rondom de bruiloft door zich te richten op haar liefde voor Ola.

Actors in episode:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Tosin Morohunfola, Stephen Bishop

Directors of episode:

Leigh Davenport

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
Run The World

Beschrijving:

Run the World is een serie van acht afleveringen van een half uur die het verhaal vertellen van een groep zwarte vrouwen – levendige, loyale beste vriendinnen – die werkt, woont en plezier maakt in Harlem, en streeft naar wereldoverheersing. Het is een onbeschaamde vrouwelijke serie over benijdenswaardige vriendschap en over niet alleen overleven, maar samen floreren.

Acteurs:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Tosin Morohunfola, Stephen Bishop

Rating:

16+

Regisseurs:

Leigh Davenport

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905