Aflevering 5: Plus-Eentjes

Beschrijving van de aflevering:

Sondi en Matthew geven een feest voor hun collega’s van de universiteit, waarbij Sondi wordt geconfronteerd door een hoogleraar met radicale ideeën. Renee neemt een ongenodigde gast mee naar het feest. Whitney bereidt zich voor op de komst van haar moeder, die bij het passen van haar trouwjurk wil zijn. Ella krijgt ruzie met Sondi. Whitney’s stress over de bruiloft bereikt een kookpunt wanneer haar bruidsmeisje Hope arriveert.

Actors in episode:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Tosin Morohunfola, Stephen Bishop

Directors of episode:

Jenée LaMarque, Leigh Davenport

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
Run The World

Beschrijving:

Run the World is een serie van acht afleveringen van een half uur die het verhaal vertellen van een groep zwarte vrouwen – levendige, loyale beste vriendinnen – die werkt, woont en plezier maakt in Harlem, en streeft naar wereldoverheersing. Het is een onbeschaamde vrouwelijke serie over benijdenswaardige vriendschap en over niet alleen overleven, maar samen floreren.

Acteurs:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Tosin Morohunfola, Stephen Bishop

Rating:

16+

Regisseurs:

Leigh Davenport

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905