Aflevering 7: Waar Je Om Vraagt

Beschrijving van de aflevering:

Sondi is bang dat de tijd die ze kwijt is aan het opvoeden van Amari invloed zal hebben op haar academische toekomst. Ella wordt door een oude collega uitgenodigd voor een muziekevenement, waar ze op een geweldig verhaal voor HotTeaDigest.com stuit. Ella vreest dat Anderson haar carrièrekeuzes afkeurt. Renee bezorgt haar werk een grote opdracht, maar krijgt zelf niet de leiding over het project. Whitney en Ola gaan naar voorhuwelijkse counseling en komen wat verrassende dingen te weten.

Actors in episode:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux

Directors of episode:

Jenée LaMarque

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
Run The World

Beschrijving:

Run the World is een serie van acht afleveringen van een half uur die het verhaal vertellen van een groep zwarte vrouwen – levendige, loyale beste vriendinnen – die werkt, woont en plezier maakt in Harlem, en streeft naar wereldoverheersing. Het is een onbeschaamde vrouwelijke serie over benijdenswaardige vriendschap en over niet alleen overleven, maar samen floreren.

Acteurs:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Tosin Morohunfola, Stephen Bishop

Rating:

16+

Regisseurs:

Leigh Davenport

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905