Aflevering 8: Bijna, Dame, Bijna!

Beschrijving van de aflevering:

Hope komt terug om Whitney’s vrijgezellenfeest in goede banen te leiden, maar niets verloopt volgens plan wanneer Renee de leiding overneemt. Uren later zijn de meiden dronken en high en misdragen ze zich in een vijfsterrenhotel. Renee denkt na over de volgende stappen in haar carrière. Sondi, die nu bevrijd is van haar nepmoederschap, wil helemaal losgaan en Ella blijft maar denken aan Anderson. Wanneer Whitney arriveert, krijgen de meiden schokkend nieuws.

Actors in episode:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux

Directors of episode:

Jenée LaMarque

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
Run The World

Beschrijving:

Run the World is een serie van acht afleveringen van een half uur die het verhaal vertellen van een groep zwarte vrouwen – levendige, loyale beste vriendinnen – die werkt, woont en plezier maakt in Harlem, en streeft naar wereldoverheersing. Het is een onbeschaamde vrouwelijke serie over benijdenswaardige vriendschap en over niet alleen overleven, maar samen floreren.

Acteurs:

Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb, Corbin Reid, Tosin Morohunfola, Stephen Bishop

Rating:

16+

Regisseurs:

Leigh Davenport

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905