Aflevering 1: Bij Elkaar

Beschrijving van de aflevering:

Dewey, een uitgerangeerde muzikant, gaat als invalleraar aan de slag op een prestigieuze basisschool. Maar dat gaat niet zomaar. Het valt hem tegen hoe moeilijk het vak van leraar is. Zeker met leerlingen die hem feilloos doorhebben. In eerste instantie sturen ze hem weg maar als ze later beslissen om toch een geheime rockband op te starten gaan ze weer naar hem op zoek.

Over de serie

Genres: Komedie
Jaar: 2015
Nickelodeon
School of Rock

Beschrijving:

In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905