Aflevering 11: (Hele, hele) Ouderwetse Rock & Roll

Beschrijving van de aflevering:

Mevrouw Ipson, de muzieklerares, is gek op prehistorische muziek. En als ze hoort hoe goed de bandleden kunnen spelen verplicht ze hen om met haar een band te vormen. Ze moeten daarvoor elke dag repeteren. Maar ze hebben ook repetities voor Battle of the Bands. Hoe komen ze hier onderuit? Ondertussen wil Lawrence aan Esme laten merken dat hij haar heel leuk vind. Hij verzint van alles maar wordt dwars gezeten door Clark.

Over de serie

Genres: Komedie
Jaar: 2015
Nickelodeon
School of Rock

Beschrijving:

In School of Rock volgen we een groep onconventionele en over-ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool en de mislukte muzikant die hen als invaldocent wil leren hoe ze nou echt op hun instrument moeten spelen. Voor hem staat de liefde voor Rock & Roll voorop.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905