Seizoen 1

01
Secret Wars Uncovered - Secret Wars Uncovered: Crimea
Aflevering 1: Secret Wars Uncovered: Crimea

De annexatie van de Krim in februari 2014 was de grootste en meest schaamteloze landroof in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog. Hoe voerde Rusland de annexatie uit? Kijkers kunnen sommige scènes vana...

Lees meer
02
Secret Wars Uncovered - Secret Wars Uncovered: Yemen
Aflevering 2: Secret Wars Uncovered: Yemen

Wanneer in maart 2019 in de Britse pers nieuwsberichten verschijnen over de Britse Special Boat Service-troepen die in Jemen worden gedood, weet niemand waarom ze daar zijn.

Lees meer
03
Secret Wars Uncovered - Secret Wars Uncovered: Somalia
Aflevering 3: Secret Wars Uncovered: Somalia

In oktober 1993 begon een elite-gevechtseenheid van het Amerikaanse leger aan een vrij eenvoudige missie in Mogadishu, de hoofdstad van Somalië. Maar binnen enkele minuten werd het een chaos.

Lees meer
04
Secret Wars Uncovered - Bosnia
Aflevering 4: Bosnia

Op 3 maart 1992 werd Bosnië & Herzegovina onafhankelijk van Joegoslavië, wat tot een complexe oorlog leidde, die door etnische spanningen werd aangewakkerd en die op vele fronten werden uitgevochten.

Lees meer
05
Secret Wars Uncovered - Kashmir
Aflevering 5: Kashmir

Kijk naar de escalatie en de complexe geschiedenis achter het Indiaas-Pakistaanse grensconflict in Kasjmir, van de gruwelen van de afscheiding tot de toenemende spanning in 2019.

Lees meer
06
Secret Wars Uncovered - Secret Wars Uncovered: Laos
Aflevering 6: Secret Wars Uncovered: Laos

De Amerikaanse betrokkenheid in Laos in de jaren 50 werd lang geheim gehouden, maar het verhaal van hun pogingen om de communisten te verwijderen, geleid door de CIA, is verwoestend.

Lees meer
07
Secret Wars Uncovered - Secret Wars Uncovered: Central America
Aflevering 7: Secret Wars Uncovered: Central America

In de jaren tachtig vochten El Salvador en Nicaragua wrede burgeroorlogen uit - en als voorloper in de strijd tegen het communisme, mengde de VS zich in de strijd.

Lees meer
08
Secret Wars Uncovered - Secret Wars Uncovered: Mali
Aflevering 8: Secret Wars Uncovered: Mali

In deze aflevering onthullen we Amerika's 'geheime oorlog in Afrika en onthullen we de details van de Special Forces-operatie om gegijzelden te redden uit het Radisson Blu hotel in Mali in 2015.

Lees meer
09
Secret Wars Uncovered - Secret Wars Uncovered: Coups d'Etat
Aflevering 9: Secret Wars Uncovered: Coups d'Etat

Een compromisloos machtsvertoon; de militaire staatsgreep is een eeuwenoude methode om met geweld en vaak in het geheim regeringen omver te werpen en de controle over te nemen. We bekijken een paar va...

Lees meer
10
Secret Wars Uncovered - Secret Wars Uncovered: Gaza
Aflevering 10: Secret Wars Uncovered: Gaza

Het was een combinatie van politieke frustratie en geweld dat leidde tot het Gaza-offensief in 2014. Zoals zo vaak in de afgelopen 13 jaar, reageerden Israëlische soldaten op de dreiging, met vernieti...

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2019
The History Channel
Secret Wars Uncovered

Beschrijving:

Het was een combinatie van politieke frustratie en geweld dat leidde tot het Gaza-offensief in 2014. Zoals zo vaak in de afgelopen 13 jaar, reageerden Israëlische soldaten op de dreiging, met vernietiging en dood tot gevolg.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905