Directors of season:

Nathaniel Walters, Kate Dart

Seizoen 02

01
Secrets of the Brain - Lying
Aflevering 1: Lying

Dr Jack Lewis ontmoet ook een ongelofelijke man die is ontwaakt uit een coma waarna zijn hersenen allemaal leugens produceerden.

Lees meer
02
Secrets of the Brain - Risk
Aflevering 2: Risk

Dr Jack maakt kennis met extrene risiconemer Matthew Adams.

Lees meer
03
Secrets of the Brain - Plasticity
Aflevering 3: Plasticity

Dr Jack ontmoet een man die al het lot ter wereld heeft getart door wonderbaarlijk te herstellen van ernstig hersenletsel nadat hij drie maanden lang in coma lag door een auto-ongeluk.

Lees meer
04
Secrets of the Brain - Hypnosis
Aflevering 4: Hypnosis

In deze aflevering verkennen we de wetenschap van overhalen en ontdekken we dat zelfs een enorme scepticus overtuigd kan worden - zelfs Dr Jack zelf.

Lees meer
05
Secrets of the Brain - Genius
Aflevering 5: Genius

In deze aflevering onderzoekt Dr Jack Lewis de neurowetenschap achter het genie. Hij ontmoet een geniaal genie Sabrina Chevannes een vrouw met een IQ van 178 toen ze nog maar 4 jaar was.

Lees meer
06
Secrets of the Brain - Cyborg
Aflevering 6: Cyborg

Dr Jack ontmoet David Rose die een nieuwe technologie gebruikt die niet samenwerkt met zijn verlamde lichaam - maar met zijn hoofd.

Lees meer
07
Secrets of the Brain - Music
Aflevering 7: Music

Dr Jack gaat zingen met een koor als geen ander.

Lees meer
09
Secrets of the Brain - Gut
Aflevering 9: Gut

Jack ontmoet een pokerspeler die miljoenen heeft gewonnen door mee te doen aan internationale wedstrijden door op zijn intuïtie te vertrouwen.

Lees meer
10
Secrets of the Brain - Twins
Aflevering 10: Twins

Dr. Jack Lewis is op missie om te begrijpen waarom ééneiïge tweelingen vanaf de ontwikkeling in de baarmoeder zo interessant zijn voor de wetenschap.

Lees meer

Over de serie

Genres: Wetenschap
Jaar: 2016
Insight TV
Secrets of the Brain

Beschrijving:

Neurowetenschapper Dr Jack Lewis gaat op zoek naar mensen met ongewone neurologische aandoeningen die ons een fascinerend inzicht bieden in hoe onze hersenen werken.

Acteurs:

Pete Hathway, Jona Von Essen, James McMahon, Ollie Tait, Matt Pothecary, Nathaniel Walters, James Buchanan, Emma Wakefield

Regisseurs:

Matt Pothecary, Nathaniel Walters, John Kent

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905