Seizoen 1

01
SECRETS OF THE ZOO: TAMPA 4 - Crash Landing
Aflevering 1: Crash Landing

ZooTampa viert de geboorte van een zuidelijke witte neushoorn -een heuglijk moment voor het behoud van deze bedreigde soort. Later komen vijf nieuwe mantelbavianen het primatenteam versterken.

Lees meer
02
SECRETS OF THE ZOO: TAMPA 4 - Scent of a Porcupine
Aflevering 2: Scent of a Porcupine

Het Afrika-team bereidt de komst van twee giraffezussen voor en een drachtige binturong houdt het Azië-team bezig. Later krijgt een nevelpanter mysterieuze buikklachten.

Lees meer
03
SECRETS OF THE ZOO: TAMPA 4 - Canine Get a Witness
Aflevering 3: Canine Get a Witness

Een Borneose orang-oetan is drachtig van het elfde orang-oetanjong van de dierentuin, een Maleise beer moet naar de tandarts, een rode wolf heeft last van een traanoog en een schildpad neemt afscheid.

Lees meer

Over de serie

Genres: Mensen
Jaar: 2022
National Geographic
SECRETS OF THE ZOO: TAMPA 4

Beschrijving:

De favoriete dieren uit ZooTampa zijn terug voor meer actie achter de schermen en ongebreideld plezier in Secrets of the Zoo: Tampa.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905