Directors of season:

Cecilia Peck

Seizoen 1

01
SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT - OVERTUIGD
Aflevering 1: OVERTUIGD

India Oxenberg, de 28-jarige dochter van actrice Catherine Oxenberg, spreekt voor het eerst over haar betrokkenheid bij NXIVM en over hoe ze een 'gebrandmerkte seksslaaf' werd.

Lees meer
02
SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT - GEÏNDOCTRINEERD
Aflevering 2: GEÏNDOCTRINEERD

Het NXIVM-curriculum maakt van India geleidelijk een ware gelovige.

Lees meer
04
SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT - ONTMASKERD
Aflevering 4: ONTMASKERD

Catherine begint de strijd van haar leven om de sekte te ontmaskeren en haar dochter te redden. India, een geïndoctrineerde slavenmeester onder leiding van Keith Raniere, wordt een potentiële medeplic...

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2020
LIONSGATE+
SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT

Beschrijving:

Deze vierdelige documentaireserie vertelt de aangrijpende reis van India Oxenberg, de dochter van een Hollywood-actrice en een nakomeling van Europese royalty. Ze werd verleid om lid te worden van de moderne seksslavencult NXIVM, waar ze zeven jaar doorbracht. Meer dan 17.000 mensen, waaronder India, schreven zich in voor de 'Executive Success Programmes' van NXIVM, een dekmantel voor de sekte en jachtterrein voor hun leider Keith Raniere. Vrouwen in DOS, een geheime meester-slavenvereniging binnen NXIVM, werden als seksslaven verhandeld en gebrandmerkt. De serie gaat over trauma's, over een moeder die haar dochter wilt redden en vertelt hoe India werd verleid, geïndoctrineerd, tot slaaf werd gemaakt en uiteindelijk ontsnapte. We zien hoe India en andere vrouwen nog steeds worstelen met hun ervaring. De serie is afkomstig van het filmteam van regisseur/producent Cecilia Peck en producer/redacteur Inbal Lessner, die samen werkten aan de voor een Emmy® genomineerde 'Brave Miss World'.

Show more Show less

Regisseurs:

Cecilia Peck

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905