Aflevering 1: OVERTUIGD

Beschrijving van de aflevering:

India Oxenberg, de 28-jarige dochter van actrice Catherine Oxenberg, spreekt voor het eerst over haar betrokkenheid bij NXIVM en over hoe ze een 'gebrandmerkte seksslaaf' werd. Gelokt door introductieworkshops die door beroemdheden werden gegeven en die zakelijke vaardigheden en persoonlijke doorbraken beloofden, begon India aan een zevenjarige reis door de hel. Ze wordt bijgestaan door een groot aantal andere jonge vrouwen met verhalen die parallel lopen met die van haar. De eerste aflevering behandelt de aanvankelijke allure van de sekte en is de voorbode van de duisternis en misbruiken die gaan komen.

Show more Show less

Directors of episode:

Cecilia Peck

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT Seizoen 1 Aflevering 1

S01 E01

04
SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT Seizoen 1 Aflevering 4

S01 E04

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2020
LIONSGATE+
SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT

Beschrijving:

Deze vierdelige documentaireserie vertelt de aangrijpende reis van India Oxenberg, de dochter van een Hollywood-actrice en een nakomeling van Europese royalty. Ze werd verleid om lid te worden van de moderne seksslavencult NXIVM, waar ze zeven jaar doorbracht. Meer dan 17.000 mensen, waaronder India, schreven zich in voor de 'Executive Success Programmes' van NXIVM, een dekmantel voor de sekte en jachtterrein voor hun leider Keith Raniere. Vrouwen in DOS, een geheime meester-slavenvereniging binnen NXIVM, werden als seksslaven verhandeld en gebrandmerkt. De serie gaat over trauma's, over een moeder die haar dochter wilt redden en vertelt hoe India werd verleid, geïndoctrineerd, tot slaaf werd gemaakt en uiteindelijk ontsnapte. We zien hoe India en andere vrouwen nog steeds worstelen met hun ervaring. De serie is afkomstig van het filmteam van regisseur/producent Cecilia Peck en producer/redacteur Inbal Lessner, die samen werkten aan de voor een Emmy® genomineerde 'Brave Miss World'.

Show more Show less

Regisseurs:

Cecilia Peck

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905