Aflevering 15: Aflevering 15

Beschrijving van de aflevering:

De journalisten verwijten de president dat hij maar weinig contact heeft met de pers. Goloborodko belooft een persconferentie te organiseren en alle relevante vragen te beantwoorden. Ondertussen duikt Goloborodko in de wegenkwestie. Hij halveert het door de minister van Infrastructuur genoemde bedrag. Eigenzinnige wegwerkers slagen er echter in om ook wat van het geld te innen. Als gevolg hiervan wordt er niet eens aan de wegwerkzaamheden begonnen. Goloborodko ontslaat de minister van Infrastructuur en benoemt een nieuwe, maar tevergeefs... Nadat z'n opties voor deze functie zijn opgedroogd, voelt Goloborodko zich zwaar ontmoedigd. En tijdens de persconferentie had hij beloofd dat iedereen een hartenkreet van de president zou horen.

Show more Show less

Actors in episode:

Vladimir Zelenskiy, Stanislav Boklan, Elena Kravets

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

Over de serie

Genres: Komedie
CANAL+ Series
Servant Of The People

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905