Aflevering 2: Aflevering 2

Beschrijving van de aflevering:

De nieuwe president wordt voorbereid op zijn inauguratie. Vasili Petrovitsj maakt kennis met een heel leger aan overheidsfunctionarissen en hij krijgt een eigen coach, psycholoog en dubbelganger toegewezen. Daarnaast krijgt Goloborodko een hoop personeel en neemt hij zijn intrek in een luxueuze residentie. Ondertussen proeft de familie van de president van de voordelen van het bekleden van een belangrijke, publieke functie. Ene Krivitski voorziet oligarchen van een dossier over Goloborodko. Ze besluiten af te wachten en de bescheiden leraar te laten wennen aan het luxe leven en willen pas gaan onderhandelen als hij de smaak te pakken heeft.

Show more Show less

Actors in episode:

Vladimir Zelenskiy, Stanislav Boklan, Elena Kravets

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

Over de serie

Genres: Komedie
CANAL+ Series
Servant Of The People

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905