Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

In het land wordt een open sollicitatieprocedure voor overheidsfuncties aangekondigd. Er komen duizenden kandidaten op af en een grote groep specialisten en de president zelf proberen de allerbeste mensen te selecteren. Uiteindelijk wordt er een top vijf gevormd. Vasja komt er echter achter dat het allemaal mannen van de premier zijn. Hij besluit alleen mensen aan te nemen die hij zeker kan vertrouwen: goede vrienden en klasgenoten. De Nationale Bank wordt aangestuurd door zijn ex-vrouw, Olga Misjtsjenko, het ministerie van Binnenlandse Zaken door Sergej Moechin, het Ministerie van Defensie door Ivan Skorik, de belastingdienst door Michaïl Sanin en de veiligheidsdienst door zijn oud-docent Nina Jegorovna Tretjak.

Show more Show less

Actors in episode:

Vladimir Zelenskiy, Stanislav Boklan, Elena Kravets

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

Over de serie

Genres: Komedie
CANAL+ Series
Servant Of The People

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905