Aflevering 23: Aflevering 23

Beschrijving van de aflevering:

Olja probeert vuile was te vinden over Soerikov, maar dat lukt niet. Onverwachts komt Nemtsjoek haar te hulp door details te onthullen omtrent de IMF-deal. Twee dagen voor de verkiezingen zal er in het programma 'Dialoog' een tv-debat worden gehouden. Maar Soerikov is afwezig en wordt vervangen door zijn plaatsvervanger. Joeri Ivanovitsj komt met de waarheid, waardoor Goloborodko als een misdadiger wordt afgeschilderd. Even later geeft hij toe dat de vroegere president een vriend is en vertelt hij wat Goloborodko heeft aangezet tot diens wangedrag. De verkiezingsuitslag laat zien dat Soerikov de winnaar is met bijna twee keer zo veel stemmen als Goloborodko. Maar het volk vertrouwt de uitslag niet.

Show more Show less

Actors in episode:

Vladimir Zelenskiy, Stanislav Boklan, Eugen Koshevoy, Dmitry Lalenkov, Vladimir Goryansky

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

Over de serie

Genres: Komedie
CANAL+ Series
Servant Of The People

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905