Aflevering 30: Game of Sharks

Beschrijving van de aflevering:

Het is tijd voor haaien om het tegen elkaar op te nemen in de grootste wedstrijd tussen diersoorten die de oceaan ooit heeft gezien. In tien nagelbijtende wedstrijden tussen de witte haai, makreelhaai, voshaai en nog veel meer, zullen we voor eens en altijd bewijzen welke haai de winnaar van de open zee is.

Over de serie

Jaar: 2021
National Geographic
SHARKFEST

Beschrijving:

Van recente aanvallen op mensen tot het blootleggen van hun weinig bekende vreemde gedragingen: we maken van dichtbij kennis met een van de meest onbegrepen dieren ter wereld - de opmerkelijke haai.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast