Actors in season:

Courteney Cox, Greg Kinnear, Gus Birney, Merrin Dungey, Mira Sorvino

Directors of season:

Jeff Astrof

Seizoen 1

01
Shining Vale - Chapter One - Welcome to Casa De Phelps
Aflevering 1: Chapter One - Welcome to Casa De Phelps

Nadat een affaire hun huwelijk bijna om zeep hielp, verhuizen Pat en Terry met het gezin van de stad naar Connecticut, naar een huis waar het mogelijk spookt.

Lees meer
02
Shining Vale - Chapter Two - She Comes at Night
Aflevering 2: Chapter Two - She Comes at Night

Pat vindt een aanwijzing over de identiteit van de huisvrouw uit de jaren 50 die steeds verschijnt. Ondertussen gaat Terry de confrontatie aan met een demon uit zijn verleden.

Lees meer
03
Shining Vale - Chapter Three - The Yellow Wallpaper
Aflevering 3: Chapter Three - The Yellow Wallpaper

Na jaren een schrijfblokkade te hebben gehad, vindt Pat haar muze met behulp van een verdovend middel. Terry's pitch aan het aartsbisdom New York lijkt regelrecht uit de hel te komen.

Lees meer
04
Shining Vale - Chapter Four - So Much Blood
Aflevering 4: Chapter Four - So Much Blood

Pat schrijft als een bezetene totdat ze de ware identiteit van haar muze ontdekt. Terry neemt een beslissing over zijn werk die hem zal kwellen.

Lees meer
05
Shining Vale - Chapter Five - The Squirrel Knew
Aflevering 5: Chapter Five - The Squirrel Knew

Als Pat een manier zoekt om van Rosemary af te komen, ontdekt ze dat Terry een gruwelijk geheim heeft bewaard. Gaynor ontdekt iets over Pat wat haar beeld van haar moeder voorgoed zal veranderen.

Lees meer
06
Shining Vale - Chapter Six - Whispering Hope
Aflevering 6: Chapter Six - Whispering Hope

Als ze op het punt staat alles te verliezen, sluit Pat een deal die haar voorgoed kan verdoemen. Terry's strijd tegen depressie heeft dodelijke gevolgen.

Lees meer
07
Shining Vale - Chapter Seven - Impertinent Questions
Aflevering 7: Chapter Seven - Impertinent Questions

Pats deal met Rosemary heeft haar carrière en huwelijk nieuw leven ingeblazen, maar als een housewarming uit de hand loopt, beseft Pat dat de deal onverwachte gevolgen heeft.

Lees meer
08
Shining Vale - Chapter Eight - We Are Phelps
Aflevering 8: Chapter Eight - We Are Phelps

Het schokkende einde van Pats boek wordt onthuld terwijl de familie Phelps om hun zielen moet vechten; alleen, maar ook als gezin.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama Komedie
Jaar: 2022
LIONSGATE+
Shining Vale

Beschrijving:

Pat en Terry Phelps verhuizen uit hun te krappe woning in Brooklyn naar een oude villa in Connecticut om hun huwelijk te redden na Pats affaire. De tienerkinderen zijn pissig. Terry's inspanningen om het gezin dichter bij elkaar te brengen zijn aan dovemansoren gericht. Het huis dat ze kochten voor 250.000 dollar onder de vraagprijs leek een koopje, maar als de voormalige eigenares van het huis—die daar gestorven is—aan Pat verschijnt, vraagt Pat zich af of ze depressief is... of bezeten.

Acteurs:

Courteney Cox, Greg Kinnear, Gus Birney, Merrin Dungey, Mira Sorvino

Rating:

16+

Regisseurs:

Jeff Astrof

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905