Seizoen 1

01
Snakes In The City 10 - Summer of Snakes
Aflevering 1: Summer of Snakes

Door verstedelijking en stijgende temperaturen is er ‘n steeds groter tekort aan eten en schuilplaatsen voor slangen, waardoor er meer mensen gebeten worden. Slangenvangers hebben ‘t drukker dan ooit.

Lees meer
02
Snakes In The City 10 - Mamba Mania
Aflevering 2: Mamba Mania

Sioux en Mbali nemen het op tegen een agressieve zwarte mamba terwijl Simon in z’n eentje een enorm exemplaar moet vangen. Later moeten ze een dodelijke boomslang vangen die op een dak zit.

Lees meer
03
Snakes In The City 10 - Snake King
Aflevering 3: Snake King

In India helpen Simon en Sioux de plaatselijke slangenvangers. Ze moeten een enorme rattenslang vangen op een zomerkamp en een cobra op een vrouwentoilet.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Snakes In The City 10

Beschrijving:

Simon en Sioux keren terug naar India om ’s werelds dodelijkste slangen te redden terwijl Mbali slangen redt in Zuid-Afrika.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905