Aflevering 3: The Greater Good

Beschrijving van de aflevering:

Spartacus moet omgaan met verdeling tussen de gladiatoren na nieuws over het lot van Naevia. Lucretia onthult een lang bewaard geheim om informatie te verkrijgen en een aanval brengt de rebellen in gevaar.

Actors in episode:

Lucy Lawless, Peter Mensah, Manu Bennett, Dustin Clare, Liam McIntyre

Directors of episode:

Brendan Maher

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
Spartacus - Fugitivus

S03 E01

04
05
Spartacus - Libertus

S03 E05

06
07
08
Spartacus - Balance

S03 E08

09
Spartacus - Monsters

S03 E09

Over de serie

Genres: Actie
Jaar: 2010
STARZPLAY
Spartacus

Beschrijving:

Verraden door de Romeinen. Gedwongen tot slavernij. Herboren als Gladiator. Het klassieke verhaal van de beruchtste rebel van de Republiek komt tot leven in de grafische, nieuwe serie Spartacus: Blood and Sand. Gescheiden van zijn vaderland en de vrouw van wie hij houdt, is Spartacus veroordeeld tot de wrede wereld van de arena, waar bloed en dood het belangrijkste vermaak zijn. Maar niet alle gevechten worden op het zand uitgevochten. Verraad, corruptie en de allure van zintuiglijke genoegens stellen Spartacus voortdurend op de proef. Om te overleven, moet hij meer worden dan een man. Meer dan een gladiator. Hij moet een legende worden. Met Andy Whitfield ("McLeod's Daughters") als Spartacus, Lucy Lawless ("Xena: Warrior Princess") als Lucretia, John Hannah ("The Mummy") als Batiatus en Peter Mensah ("300") als Doctore, maakt deze mix van live-actie, grafisch nieuwe effecten en brute gevechtsscènes Spartacus: Blood and Sand tot een epische gebeurtenis.

Show more Show less

Acteurs:

Andy Whitfield, Lucy Lawless, John Hannah, Peter Mensah, Erin Cummings, Manu Bennett, Antonio Te Maioha, Craig Parker, Nick E. Tarabay

Rating:

16+

Regisseurs:

Rick Jacobson, Rob Tapert

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905