Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

Een jonge vrouw wordt vermoord, verminkt en naakt in een vuilnisbak aangetroffen. Wie is zij? De politie doet onderzoek. Intussen gaat het leven door in het gerechtsgebouw. In zijn kantoor praat de jonge, vriendelijke assistent-aanklager Pierre Clément met ouders die de lerares van hun dochter ervan beschuldigen zich te verkleden als heks en de kinderen in haar klas te terroriseren en te slaan. Intussen slaagt hoofdinspecteur Laure Berthaud erin het anonieme slachtoffer te identificeren. Het gaat om een jonge Roemeense vrouw, Elina Andrescu. Er zijn aanwijzingen dat ze een maîtresse of een prostituee was. Haar jonge zus Sofia, pas 15 jaar oud, verdween een paar dagen eerder.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905