Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

In de zaak Andrescu richt Roban zich op Arnaud Laborde. Een boze Laborde klaagt bij Faye, die hem geruststelt: Roban onderzocht aanwijzingen uit Elina's dagboek, en Faye heeft er persoonlijk voor gezorgd dat het dagboek niet langer in Robans bezit is. Laborde reageert opgetogen op de dagvaarding en bespot Roban. Pierre praat met Tony Simoès, die zich zorgen maakt om zijn broer Homère, een kruimeldief die waarschijnlijk ten prooi is gevallen aan zijn handlangers bij een drugsdeal. Laure moet getuigen voor de rechtbank, waar de daders van een overval terechtstaan. De arrestatie die ze coördineerde, verliep slecht, met de dood van twee jonge mensen tot gevolg. Op advies van haar mentor, Vincent Leroy, maakt Joséphine Karlsson, een advocaat van een van de beklaagden, optimaal gebruik van iets wat ze neerzet als roekeloos politiegedrag. Roban vertelt Pierre dat het dagboek is gestolen, ongetwijfeld in opdracht van Faye.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905