Aflevering 5: Aflevering 5

Beschrijving van de aflevering:

Het lichaam van Sofia, de vermiste jongere zus van Elina Andrescu, duikt op. Ze pleegde zelfmoord, vermoedelijk omdat ze de brute seksuele handelingen die haar werden opgedrongen niet langer kon verdragen. Faye zweert dat hij Sofia nog nooit heeft ontmoet. Robans superieuren berispen hem omdat hij het dagboek kwijt is. Ze zijn ook niet blij met de ophef rond het aanstaande proces tegen Ghislaine Androux, de moeder van de in stukken gesneden baby. Laure onderzoekt een gevoelige zaak: een verdachte, Georges Gonzalvez, wordt beschuldigd van het verkrachten van zijn twee dochters. Hij ontkent het stellig. De oudste stemt ondanks haar angst in met een ontmoeting. Haar vader verkondigt nogmaals zijn onschuld. Ze beschuldigt hem ervan een zwarte arbeider op zijn werk te hebben neergeschoten, gewoon voor de lol en om te laten zien dat hij onaantastbaar was.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905