Aflevering 6: Aflevering 6

Beschrijving van de aflevering:

Pierre weigert de Andrescu-zaak op te geven, hoewel hij wordt bedreigd door Faye die hem op bevel van Laborde ertoe wil aanzetten de zaak te laten vallen. Faye gaat in de aanval en richt zijn pijlen op de vrouw van Pierre, Marianne, en haar vader, Robert Villequier, die ervan worden verdacht vervuilde medicijnen te verkopen. Laure werkt aan een ogenschijnlijke uitgemaakte zaak. Een vrouw werd vermoord door haar criminele ex-man, die haar altijd sloeg en haar geld afnam. Een arrogante maar nalatige forensisch patholoog concludeerde dat haar dood een natuurlijke oorzaak had. Er was geen moord en dus ook geen moordenaar. Laure en haar team zijn woedend, maar kunnen niets beginnen. Joséphine neemt het op tegen Roban als advocaat van een bendeleider die een rivaliserende hasjdealer doodmartelde.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905