Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

De goed geklede veilingmeester Jacques Surrier beschuldigt zijn ex-vrouw ervan hun gehandicapte zoon Benjamin de vorige nacht uit zijn huis te hebben ontvoerd. (De jongen woont om de week bij hem.) Rechters en politie kunnen in hun tegenstrijdige verhalen geen feit en fictie onderscheiden. Hij is weerzinwekkend, zij is vastbesloten hem in de val te lokken en het vermiste kind is het slachtoffer van hun giftige relatie. Joséphine staat een jonge man bij die wordt beschuldigd van verkrachting. Het is het woord van het slachtoffer tegen het zijne. Pierre heeft van de Andrescu-zaak een vendetta tegen Faye gemaakt, die hij in hechtenis neemt. Laborde is bang dat Faye zich tegen hem zal keren. Hij vraagt een Roemeense huurmoordenaar om hem uit de weg te ruimen.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905