Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

Een groep jongeren uit een buitenwijk sloot een man op in de kofferbak van een auto terwijl hij schreeuwde van angst en smeekte om vrijlating. De bendeleider haalde toen een aansteker tevoorschijn en stak de auto in brand. Inspecteur Laure Berthaud leidt het onderzoek, onder toezicht van rechter Roban. Intussen ontdekt haar team dat dealers heroïne leveren aan verschillende chique middelbare scholen in Parijs. De politie oefent druk uit op een middelbare scholier, die de naam van de leverancier noemt. Haar reputatie is aan flarden. Joséphine Karlsson spreekt af met Mr Szabo, een beroemde strafadvocaat van de grootste criminelen.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905