Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

Politiesurveillance onthult de identiteit van de hooggeplaatsten in het drugsnetwerk: boven meneer Aziz staan de gebroeders Larbi. Szabo geeft Joséphine promotie en de kans om hem bij te staan in de zaak van de Larbis. Pierre doet een gevoelig onderzoek in de trendy homoscene van Parijs, waar een soldaat wordt beschuldigd van moord. Pierre veroorzaakt zo veel tumult dat hij uit de gratie raakt bij de privésecretaris. Roban besluit te infiltreren in het netwerk van de gebroeders Larbi. Hij schakelt de hulp van Samy in, een agent die gespecialiseerd is in undercoverwerk.

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905