Aflevering 7: Aflevering 7

Beschrijving van de aflevering:

De Larbis betrekken Samy bij de voorbereidingen voor de volgende drugsdeal in Spanje. Omdat zijn missie een belangrijke en zeer risicovolle wending neemt, heeft de politie hem in hechtenis genomen, omdat ze ervan overtuigd zijn dat hij beide kanten bespeelt en dat hij feitelijk voor de drugsdealers werkt. Laure probeert zijn onschuld te bewijzen en de geheime missie te redden, maar ze wordt het slachtoffer van Joséphines plannen en wordt schuldig bevonden en geschorst. Als de privésecretaris verneemt dat hij vanwege Pierre strafrechtelijk zal worden vervolgd, staan de twee mannen lijnrecht tegenover elkaar. Ondertussen heeft Joséphine het goedgemaakt met Szabo, maar ze is de constante vernedering van de Larbi-broers zat, en ze besluit wraak te nemen.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905