Actors in season:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Seizoen 3

01
Spiral - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

De politie ontdekt het verminkte lichaam van een jonge vrouw. Haar borsten zijn afgesneden en haar baarmoeder is verwijderd.

Lees meer
02
Spiral - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Laure en haar mannen staan op het punt een verdachte dakloze man op te pakken in een pakhuis dat hij heeft gekraakt. In plaats daarvan ontdekken ze het lichaam van het vermiste meisje.

Lees meer
03
Spiral - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Twee dode vrouwen werden op precies dezelfde manier verminkt, wat bevestigt dat dit het werk is van een seriemoordenaar. De enige aanwijzing: een muts die gevonden is in de buurt van de plaats delict.

Lees meer
04
Spiral - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Laure heeft eindelijk een verdachte die de juiste man lijkt te zijn: Ronaldo, een sluwe dakloze man die alle beschuldigingen weet te weerleggen. Vastbesloten om het hem moeilijk te maken, zet de polit...

Lees meer
05
Spiral - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Laure ontdekt dat Gloria de moeder van Ronaldo is en dat hij werd geboren uit een verkrachting. Laure zet haar onder druk om haar toe te laten geven dat haar zoon de seriemoordenaar is.

Lees meer
06
Spiral - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

In een poging om een van zijn informanten, een prostituee, te beschermen, verwondt Gilou een dealer ernstig. Niemand weet het behalve Laure, maar Moordzaken doet onderzoek en is al snel Gilou op het s...

Lees meer
07
Spiral - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Laure is er niet van overtuigd dat Jésus een seriemoordenaar is en blijft gefocust op Ronaldo. Ze legt zelfs een link tussen Jésus, Ronaldo en het netwerk van Oost-Europese prostituees waartoe het laa...

Lees meer
08
Spiral - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

Laure en haar team ontdekken het magazijn waar Ronaldo zijn slachtoffers verminkte. Zijn schuld staat nu vast, maar de politie weet niet waar hij zich verborgen houdt.

Lees meer
09
Spiral - Aflevering 9
Aflevering 9: Aflevering 9

Roban krijgt voortdurende tegenslagen te verwerken vanwege de inmenging van Arnaud. Hoewel het ministerie hem onder druk zet, weigert hij op te geven en probeert hij de mol te identificeren die zijn o...

Lees meer
10
Spiral - Aflevering 10
Aflevering 10: Aflevering 10

Pierre zit in hechtenis: Dylan heeft hem beschuldigd van verkrachting. Op zijn laagste punt vraagt Pierre Joséphine om hem te verdedigen.

Lees meer
11
Spiral - Aflevering 11
Aflevering 11: Aflevering 11

Laure ontdekt dat het prostitutienetwerk wordt gerund door een man die een straf uitzit in de gevangenis. Deze gewelddadige, meedogenloze man beveelt zijn rechterhand Niko om af te rekenen met Ronaldo...

Lees meer
12
Spiral - Aflevering 12
Aflevering 12: Aflevering 12

Het team van Laure arresteert de Albanese pooiers om erachter te komen waar Ronaldo wordt vastgehouden, maar de operatie verloopt niet zoals gepland. Te midden van de chaos ontsnapt Niko.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905