Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

De politie ontdekt het verminkte lichaam van een jonge vrouw. Haar borsten zijn afgesneden en haar baarmoeder is verwijderd. Gezien de schijnbare expertise van de moordenaar op het gebied van de menselijke anatomie, denken onderzoekers dat hij een dokter, een dierenarts of een slager is. Wanneer er nog een meisje verdwijnt, beseft de politie dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar. Intussen onderzoekt rechter Roban de verdachte omstandigheden rond een ongeval waarbij een kind is overleden. Deze gevoelige zaak trekt de aandacht van hogerhand: blijkbaar heeft de burgemeester van de stad banden met het Élysée. Het departement vraagt Pierre Clément om hen in het geniep op de hoogte te houden van de onderzoeken.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905