Aflevering 10: Aflevering 10

Beschrijving van de aflevering:

Pierre zit in hechtenis: Dylan heeft hem beschuldigd van verkrachting. Op zijn laagste punt vraagt Pierre Joséphine om hem te verdedigen. Maar de door Dylan gekozen advocaat is niemand minder dan Szabo, Joséphines ex-partner van het advocatenkantoor. Roban ontmaskert Arnaud. Wat zal hij doen? Het dilemma is des te wreder omdat zijn onderzoek vordert en hij nu het bewijs heeft dat Courcelles het stadhuis van Villedieu heeft bezaaid met camera's om zijn personeel te bespioneren. Het team van Laure volgt prostituees en slaagt erin het hele netwerk bloot te leggen. Ronaldo heeft intussen een nieuw slachtoffer op het oog.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905