Aflevering 11: Aflevering 11

Beschrijving van de aflevering:

Laure ontdekt dat het prostitutienetwerk wordt gerund door een man die een straf uitzit in de gevangenis. Deze gewelddadige, meedogenloze man beveelt zijn rechterhand Niko om af te rekenen met Ronaldo, die te veel weet van hun 'kleine operatie'. Roban maakt schoon schip: hij dwingt Arnaud om ontslag te nemen bij justitie en doorzoekt het stadhuis van Villedieu, waarbij hij voldoende bewijzen verzamelt om Courcelles in hechtenis te nemen. Zijn overwinning is echter van korte duur, omdat zijn broer Martin beweert dat hij de enige schuldige is achter de verduistering van fondsen. Roban realiseert zich dat zijn broer zichzelf opoffert om Courcelles te beschermen, en dat Roban voorgoed van de zaak zal worden gehaald.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905