Aflevering 2: Aflevering 2

Beschrijving van de aflevering:

Laure en haar mannen staan op het punt een verdachte dakloze man op te pakken in een pakhuis dat hij heeft gekraakt. In plaats daarvan ontdekken ze het lichaam van het vermiste meisje. Ze zijn geschokt en bedroefd over het feit dat ze de moord niet hebben kunnen voorkomen. Roban vermoedt dat er bedrijven zijn die de burgemeester van Villedieu omkopen voor stadscontracten. Hij wil meer te weten komen, maar krijgt discreet te horen dat hij de goede vriend van de president met rust moet laten. Joséphine word bijna vermoord, omdat er een aanslag is gepleegd op haar partner Szabo. Doodsbang besluit ze haar baan op te zeggen en helemaal opnieuw te beginnen.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905