Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

Laure heeft eindelijk een verdachte die de juiste man lijkt te zijn: Ronaldo, een sluwe dakloze man die alle beschuldigingen weet te weerleggen. Vastbesloten om het hem moeilijk te maken, zet de politie zijn zus Gloria onder druk. Terwijl hij opnieuw contact zoekt met Isabelle, houdt Roban zich bezig met een zaak rond vervalste facturen. Hij omzeilt het departement en probeert te bewijzen dat er sprake is van chantage door Courcelles, de burgemeester van Villedieu. Intussen wordt Pierre beëdigd en begint een nieuwe carrière als Joséphine's partner in een advocatenkantoor. Hij is al snel ontgoocheld.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905