Aflevering 5: Aflevering 5

Beschrijving van de aflevering:

Laure ontdekt dat Gloria de moeder van Ronaldo is en dat hij werd geboren uit een verkrachting. Laure zet haar onder druk om haar toe te laten geven dat haar zoon de seriemoordenaar is. Maar Gloria weigert te praten en pleegt later zelfmoord. Ronaldo heeft Joséphine als advocaat gekozen. Als er een derde lichaam wordt ontdekt, weet ze hem vrij te pleiten. Dit keer is het slachtoffer een Russische prostituee, verminkt op dezelfde manier als de andere slachtoffers. Ronaldo heeft het perfecte alibi. Robans onderzoek is tot stilstand gekomen. Hij breekt in in zijn eigen kantoor in en veinst diefstal om nieuws naar de pers te lekken.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905