Aflevering 9: Aflevering 9

Beschrijving van de aflevering:

Roban krijgt voortdurende tegenslagen te verwerken vanwege de inmenging van Arnaud. Hoewel het ministerie hem onder druk zet, weigert hij op te geven en probeert hij de mol te identificeren die zijn onderzoek saboteert. Hij weet niet dat het de zoon van de vrouw is op wie hij verliefd is. Laure en haar team houden de Oost-Europese meisjes in de gaten wier pooier, Niko, contact had met Ronaldo. Maar de surveillances blijken lang te duren en moeilijk te zijn. Intussen ontdekt Pierre de nadelen van zijn partnerschap met Joséphine. Hij moet zijn cliënt Dylan laten vallen, een innemende maar lastige jongeman wiens zaak niet veel opbrengt. De beslissing heeft zware gevolgen, want Dylan is uit op wraak.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 3

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905