Aflevering 10: Aflevering 10

Beschrijving van de aflevering:

Herville heeft Laure het bevel ontzegd. Samy neemt officieel de taak van teamleider over. De ontdekking van het lichaam van Cetin, die werd vermoord door een van de gebroeders Ozbek, versterkt de slechte indruk die de commissaris van Laure heeft. Een van de leden van de extreemlinkse groep raakt zwaargewond tijdens een politieoperatie. Thomas zint op wraak: hij spreekt af met een medewerker van de Ozbek-clan om ladingen explosieven te kopen. Joséphine, die zelfmoord probeerde te plegen, wordt dankzij Pierre's inmenging op het nippertje gered. Roban verliest voor de CSM. Vernederd en geschorst van zijn werk, belooft hij te blijven strijden.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 4

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905