Aflevering 8: Aflevering 8

Beschrijving van de aflevering:

In het wapenhandelonderzoek richt het team van Laure zich op een familie van Koerdische afkomst, de Ozbeks. Het team slaagt er echter niet in hen op heterdaad te betrappen. Terwijl Gilou weer contact zoekt met gangsters en informanten, loopt hij in een val die zijn carrière in gevaar kan brengen. Een nieuwe agent voegt zich bij het team: Samy, de charmante undercoveragent op wie Laure ooit erg verliefd was. Pierre slaagt erin om tijdens het proces van Jorkals neef een van de gestoorde eisen van Jorkal te vervullen. Roban wordt onderzocht door de IGJ. Joséphine denkt dat ze een manier heeft gevonden om van haar cliënten af te komen en om los te komen uit de wurggreep van de DCRI-agenten die haar chanteren.

Show more Show less

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 4

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905