Aflevering 2: Aflevering 2

Beschrijving van de aflevering:

Het slachtoffer is geïdentificeerd: Mercier was een jonge agent van de Anti-criminaliteitsbrigade (BAC) in Cléry-sous-Bois. Hij werkte onder commissaris Herville, het voormalige hoofd van de DPJ. Het team is nog vastbeslotener om de zaak op te lossen. Beckriche probeert in het geheim te regelen dat Moordzaken de zaak overneemt. Joséphine voelde zich leeg van binnen sinds Pierre's dood. Ze is het beu om weg te kwijnen op het advocatenkantoor van Vern. Ze stemt ermee in om met Éric Edelman samen te werken aan een zaak over vadermoord. Intussen onderzoekt een fysiek verzwakte Roban een zedenzaak.

Actors in episode:

Caroline Proust, Audrey Fleurot, Thierry Godard, Philippe Duclos, Fred Bianconi

Kijk volgende aflevering in seizoen 6

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Genres: Drama Actie Crime
CANAL+ Series
Spiral

Beschrijving:

Na zes spannende seizoenen is Spiral terug voor een zevende reeks over strafrechtelijke onderzoeken in Parijs, omdat het de verschillende perspectieven van degenen die betrokken zijn bij het gerechtelijk apparaat, de politie en de gerechtelijke autoriteiten, omarmt. Berthaud en Gilou komen weer samen door een dubbele moord in een Chinees restaurant in de wijk Belleville. Een van de slachtoffers is de gerespecteerde voormalige chef van het team. Ze zullen allemaal op onverwachte hindernissen stuiten en een dilemma moeten oplossen: ze moeten de waarheid opgeven of ze moeten het instituut dat ze trouw hebben gediend verraden.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905