Aflevering 15: The Forgotten Borough

Beschrijving van de aflevering:

De opkopers gaan naar Staten Island waar Big Steve mikt op kwaliteit boven kwantiteit. Hij zoekt spullen die hij makkelijk kan slijten op zijn vlooienmarkt.

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2013
The History Channel
Storage Wars: New York

Beschrijving:

Storage Wars: New York volgt een groep stedelingen in een moderne speurtocht naar vergeten schatten. In de drukst bevolkte stad van het land, met zijn notoir kleine appartementen en gebrek aan opslagruimte, is het niet te voorspellen welke verbazingwekkende kostbaarheden er in de opslagruimtes van New York en de omliggende gebieden te vinden zijn. Joe P ("The Legend"), Mike ("The Hustler"), Candy en Courtney ("The Flame and The Firecracker"), Chris en Tad ("The Loud Mouth en "The Conscience") en veilingmeester John Luke zijn terug, samen met de flamboyante nieuwkomer Big Steve. Het is een constante strijd om de verloren en kostbare voorwerpen van de stad te vinden en te bezitten, en wanneer New Yorkers bieden, valt er heel wat te beleven op de veiling!

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905