Aflevering 1: Fallout

Beschrijving van de aflevering:

Cam zoekt zijn vader Rodney voor het eerst in twintig jaar op, en hij ontdekt dat niet alle dingen die hem vroeger verteld zijn waar zijn. M-Chuck wil achterhalen wie haar vader is om het ontbrekende puzzelstukje uit haar verleden te vinden. Reggie probeert zijn agressieve vader te vergeten, maar een aanvaring brengt hen weer bij elkaar. Cassie wil van haar vakantie met Chen in China genieten, maar ondertussen moet ze haar kinderen van een afstandje adviseren.

Actors in episode:

Jessie T. Usher, RonReaco Lee, Tichina Arnold, Teyonah Parris, Erica Ash

Directors of episode:

Mike O'Malley

Kijk volgende aflevering in seizoen 4

01
Survivor's Remorse Seizoen 4 Aflevering 1

S04 E01

02
03
Survivor's Remorse Seizoen 4 Aflevering 3

S04 E03

05
Survivor's Remorse Seizoen 4 Aflevering 5

S04 E05

06
07
Survivor's Remorse Seizoen 4 Aflevering 7

S04 E07

08
09

Over de serie

Genres: Komedie
Jaar: 2014
LIONSGATE+
Survivor's Remorse

Beschrijving:

De hoofdpersoon Cam Calloway, gespeeld door Jessie T. Usher, is een basketbalfenomeen van begin 20 en staat ineens in de spotlight nadat hij een miljoenencontract tekent bij een professioneel basketbalteam in Atlanta. Cam vershuist samen met zijn neef, Reggie Vaughn, gespeeld door RonReaco Lee, naar Georgia om zich een pad naar succes te banen. Opportunistische familieleden en hun sterke band met de arme gemeenschap waar ze vandaan komen, zorgen voor uitdagingen. Cam, Reggie en een stel onvergetelijke personages worstelen met de voor- en nadelen van roem, liefde en loyaliteit. De uitvoerend producenten van deze serie zijn Mike O’Malley, LeBron James, Tom Werner, Maverick Carter en Paul Wachter. De cast bestaat uit onder anderen Mike Epps, Tichina Arnold, Teyonah Parris en Erica Ash.

Show more Show less

Acteurs:

Jessie T. Usher, RonReaco Lee, Mike Epps, Tichina Arnold, Teyonah Parris, Erica Ash

Rating:

16+

Regisseurs:

Mike O'Malley

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905