Aflevering 4: Simone's

Beschrijving van de aflevering:

Tess heeft eindelijk een vrije dag. In plaats van boodschappen of de was te doen, wil ze haar nieuwe stad verkennen. Ze gaat naar een kunstmuseum waar ze een jeugdvriendin en haar moeder tegenkomt. Zij verwarren haar en haar leven klinkt niet zo indrukwekkend als het voelt. Haar dag gaat zeker niet zoals gepland. Tess besluit om onaangekondigd naar Simone's appartement te gaan om haar boeken over wijn te lenen. Simone's appartement voldoet aan Tess' dromen: vol met spullen van reizen over de hele wereld, verschillende boeken die Simone gelezen heeft en een perfecte badkuip midden in de keuken. Na Simone's uitnodiging in haar intieme wereld, laat haar abrupte vertrek Tess eenzamer achter dan ooit. Ze gaat terug naar de enige plek die ze kent: het restaurant.

Show more Show less

Actors in episode:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum

Directors of episode:

Shira Piven, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Sweetbitter Seizoen 1 Aflevering 1

S01 E01

04
Sweetbitter Seizoen 1 Aflevering 4

S01 E04

05
06
Sweetbitter Seizoen 1 Aflevering 6

S01 E06

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905