Aflevering 6: Van mij

Beschrijving van de aflevering:

Na een lange nacht feesten bevindt Tess zich in een minder ideale staat voor haar grote dag in het restaurant. Vandaag is haar examen en als ze slaagt zal ze worden aangenomen als hulpserveerster. Als ze zakt, zal ze haar nieuwe familie voorgoed kwijtraken. Tess wil in eerste instantie haar uiterste best doen, maar door de gebeurtenissen van die dag vraagt ze zich af of deze baan het wel waard is. De klappen blijven komen wanneer Tess meer te weten komt over haar collega's, zichzelf bezeert en een fout maakt die haar kans op de baan totaal kan verpesten. Als ze op het punt staat om zich bij de restaurantfamilie aan te sluiten, vraagt Tess zich af: is dit echt wat ik wil?

Show more Show less

Actors in episode:

Daniyar, Caitlin Fitzgerald, Katerina Tannenbaum, Ella Purnell, Paul Sparks, Evan Jonigkeit, Jimmie Saito, Tom Sturridge, Eden Epstein

Directors of episode:

Stuart Zicherman, Richard Shepard

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Sweetbitter - Zout

S01 E01

04
Sweetbitter - Bij Simone

S01 E04

05
Sweetbitter - Rare avond

S01 E05

06
Sweetbitter - Van mij

S01 E06

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Tom Sturridge, Ella Purnell, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905