Aflevering 1: The Pork Special

Beschrijving van de aflevering:

In de eerste aflevering van seizoen twee bevinden Tess en haar collega's zich op onbekend terrein: 's ochtends vroeg op een boerderij. Howard heeft zijn personeel erheen gebracht om te laten zien hoe belangrijkheid het is waar hun eten vandaan komt, wat inhoudt, tot ieders afschuw, kijken hoe een varken geslacht wordt. Terug op het werk blijft Tess denken aan het varken, maar ze wordt afgeleid door weer een drukke avond in het restaurant. Howard heeft sollicitatiegesprekken met gastvrouwen om Becky te vervangen. Hierdoor denkt Tess na over wat Simone tegen haar zei in de laatste aflevering van seizoen één: Heeft Howard haar aangenomen omdat ze bekwaam is, of omdat hij haar aantrekkelijk vindt? Als ze Will ondervraagt, hoort ze dat Simone zich niet echt sterk heeft gemaakt voor Tess' vaste aanstelling. Tess vraagt zich af of ze Simone überhaupt kan vertrouwen en waar ze precies staat met Jake. Howard streeft een gecompliceerde relatie na buiten het restaurant.

Show more Show less

Actors in episode:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum, Jasmine Mathews

Directors of episode:

Augustine Frizzell, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905