Aflevering 3: Last of the Season

Beschrijving van de aflevering:

De dynamiek in het restaurant wordt opgeschud als Maddie Glover, 22W’s chef-kok en eigenaar, onverwachts verschijnt om het menu te testen. Maddie is van de oude stempel en haar aanwezigheid is voor Tess inspirerend, maar stressvol voor Scott. Onderliggende spanningen tussen Howard en Simone komen bovendrijven als het testen van het menu uit de hand loopt. Tijdens werktijd krijgt Will een verrassend aanbod dat hem aan het twijfelen brengt over z'n eigen identiteit en waarom hij naar New York gekomen is. Tess heeft een klik met de vaste gast, Omar Gamal. Hij is niet alleen een toparchitect die bezig is met de ontwikkeling van “The Highline,” maar hij is ook een behoorlijk stuk ouder dan Tess. Toch moedigen zowel Simone als Maddie Tess aan om te gaan voor wat ze wil.

Show more Show less

Actors in episode:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum, Jasmine Mathews

Directors of episode:

Marta Cunningham, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905